Färgglatt med svart

Ja, jag vet att det är en skapligt kryptisk rubrik. Men, tyget ÄR svart i grunen, men samtidigt väldigt FÄRGGLATT. Ett såfant där typiskt tyg som jag inköpt på ren impuls. Och det hade kunnat bli bra. Men tyvärr är jag ganska missnöjd med tröjan. Modellen passar mig inte och rent sömnadsmässigt finns det en del i övrigt att försöka glömma bort.
 
Tyg: blommor från JNYdesign, turkos jersey från densamma. Storlek 10 Renfrew (ska väl motsvara ca 40/42).
 
På min provdocka sitter tröjan i det närmaste perfekt. Mönstret är från Sewaholic och heter Renfrew. Jag sitter med en annan variant på mig i detta nu och skriver och den funkar, men nej, det är inte riktigt jag. Så jag kommer låta mönstret flytta inom kort. Dumt att ha ett dyrt mönster liggandes utan att jag använder det. Då är det bättre att försöka få tillbaka lite för det i alla fall. Eftersom jag ville ha hellånga ärmar den här gången så fickjag komplettera medett tyg i en annan färg. Tycker faktiskt att det var ett bra val för det hade nog kunnat bli ganska så grillrigt med hela tröjan i samma tyg.
 
 
Som sagt, dockan bär upp tröjan riktigt väl och det syns inte på bilderna, men det jag är mest missnöjd med är att muddkanten i halsringningen viker sig lite utåt. Tycker tendensen till det brukar bli värre just när man använder sig utav samma tyg. Ja, förutom då att jag inte passar speciellt bra i tröjan alls :-(